FAQ

Koster det noget at bruge FindRekruttering?

Nej, vores løsning er fuldstændig gratis og uforpligtende. Det eneste scenarie, hvor det koster noget, er hvis der indgås et samarbejde med en leverandør.

Hvordan udvælger i dem der byder på opgaven?

Vi har mere end 1500 leverandører i vores database, og segmenterer på de ønsker og krav, som I oplyser.

Hvordan tjener FindRekruttering penge?

Leverandører af HR ydelser kan købe annoncering og marketingskampagner gennem os. Der bliver ikke lagt ekstra på din pris, fordi du henvender dig gennem FindRekruttering.

Hvordan bruger man FindRekruttering?

Tryk på indhent tilbud, udfyld formularen og sætter dig i forbindelse med 3 leverandører der afgiver dine tilbud. Det er gratis of uforpligtende.

Hvad koster rekruttering?

Rekruttering kan svinge meget i pris afhængig af, hvilken rekruttering der er tale om. Nogle rekrutteringer afregnes på baggrund af måneds- eller årsløn, og kan f.eks. lyde på 2x månedsløn eller en procentsats af årslønnen. Tryk på indhent tilbud og få en eksakt pris.

Hvor længe tager det?

Det tager typisk 48 timer fra du kontakter os, til vi har leveret dine leverandører. Hvor lang tid samarbejdet tager at starte op, afhænger af dig og leverandøren.

Ansæt hurtigere jeres næste medarbejder.

Rekruttering er et anerkendt værktøj til at finde de rette medarbejdere på rekordtid. Bliv anbefalet 3 leverandører, der kan få jer sikkert og hurtigt i mål med jeres næste ansættelse.

Vil du høre mere?

Få 3 tilbud på rekruttering.

Tal med en rådgiver!

Du er meget velkommen til at ringe til os på +45 30 40 48 38 eller indtaste dit telefonnummer, så vender vi tilbage til dig.